MEDENCEFÓLIÁZÁS

Csempe vagy mozaik helyett válassza a medencefóliát!

Új medencék burkolása és régi medencék felújítása esetén is egyre népszerűbb megoldás a medencefóliázás.

Mivel jóval olcsóbban járunk egy medencefóliázással így méltán népszerű emellett hamarabb is elkészül és a tisztántartása is sokkal egyszerűbb. A medence fóliázása kiváló megoldás régi medencék felújítására is a medence típusától függetlenül. Polipropilén, csempézett, üvegmozaikos medence is fóliázható és még a régi burkolatot sem kell megbontanunk.

Maga a medence fólia egy lakkozott felületű PVC, amely vízzáró tulajdonságú, ellenáll az UV sugaraknak és hosszú élettartammal bír.

Rengeteg különböző színű és stílusú az Ön kertjéhez, környezetéhez leginkább illő medence fóliák közül választhat és az új burkolat egy-két nap alatt a helyére kerül. Régebbi medencék felújítása esetén mindenképpen érdemes elgondolkodni a medencefóliázáson, mint lehetőségen. Rengeteg előnye van és ráadásul sokkal olcsóbb is, mintha csempével vagy üvegmozaikkal burkolnánk a medencét. A medence fóliázása nem jár betonozással, nincs por és zaj, gyorsan, egyszerűen, és hatékonyan elkészíthető. Az eredmény pedig ugyanolyan igényes és szép medence mintha csempével raktuk volna ki.

Számos más előnye is van

  • A medence fólia komfortosabb érzést biztosít, mint a csempeburkolat. Sima, egységes felülete kellemes és a napfény sem fakítja ki.
  • A tisztítása jóval egyszerűbb, javítás sokkal gyorsabb.
  • Költséghatékony, ára jóval kedvezőbb, mint a csempe burkolat. Felújítása is egyszerűbb, és olcsóbb.
  • Egyszerűen rögzíthető és cserélhető. A medence fóliát a víz nyomása tartja a helyén. A fóliázás nem jár semmiféle kellemetlenséggel. Nem kell a koszt, a port takarítania, és bontási munkálatokat sem kell végig asszisztálnia.
  • A fóliabevonaton nincsenek fugák, ezért nem lesz piszkos és nem is színeződik el.
  • A medence fólia könnyen tisztítható és vegyszerálló.
  • Nem telepszik meg rajta az alga, a gomba és a penész sem.
  • Rengeteg szín és minta közül választhatsz. Több szempontot is figyelembe vehet. Mi, mennyire illeszkedik a kerti bútorokhoz, a növényekhez, a házához. Természetesen gyermekeknek kedvező mintákat is talál széles skálánkon.    

Nincs több fagyás miatt megrongálódott csempemozaik illetve amortizáció!

Hívjon!