MEDENCE ÉPÍTÉS Nyíregyháza és környékén

Ön megálmodja. Mi megépítjük medencéjét.

Szabolcs-Szatmár megyében is megépítjük medencéjét

A Fair Manufaktúra Nyíregyháza és környékén is vállal kerti és beltéri medence építést egyaránt!

A Fair Manufaktúra egy Hajdú-Bihar megyei wellness kivitelezésre és medence építésre szakosodott vállalkozás, amely magánszemélyeknek és közületek részére egyaránt megépíti egyedi igényeikre szabott medencéjét akár Nyíregyházán él a megrendelő akár a környékén Szabolcs-Szatmár megyében. Természetesen cégünk nem csak Nyíregyházán és környékén épít medencét, hanem országosan illetve a határokon túlra is.

Ha Ön már úgy döntött, hogy kerti vagy beltéri medence építésre vállalkozik érdemes valóban olyan szakemberekből álló csapatot megbízni, aki minőségi munkával, komoly referenciákkal rendelkezik és árban is versenyképes. Hisszük, hogy Önnek is számít, hogy a pénzéért a legjobbat kapja.

Nézzen szét a weboldalunkon, kezdje a főoldalon és ismerkedjen meg a munkáinkkal, referenciáinkkal és természetesen a fényképeken keresztül velünk is, és ha komolyan érdekli medence építés, akkor kérjen árajánlatot az oldalon keresztül!  Ajánlatkérése nem kerül semmibe és 24-48 órán belül személyre szabott részletes árajánlatot küldünk Önnek!

Javaslom, hogy itt kezdje a böngészést, és nézze meg a már feltöltött fényképeinket a medence építési referenciákról illetve egyéb munkáimról!

Ha konkrétan tudja, hogy milyen medencét szeretne, akkor nézze meg itt a beltéri medence építés aloldalunkat, ha fedett helyre vagyis beltéri medencét szeretne építtetni. Kerti medence építés érdekli inkább? Akkor ezen az oldalon tájékozódjon!

Ne feledje ha a közeljövőben bármilyen medencét szeretne építettni korrekt áron – akkor személyem Papp Róbert és a fairmanufaktura.hu jó választás.

Cégemben a szakemberek több mint 15 éve építenek medencéket az ország minden pontjára! Legkeresettebb munkáink a kerti medencék és a beltéri medencék mellett az épített jakuzzik.

Medencéinkre garanciát vállalok és minőségi munkát adok ki a kezem közül, mintha magamnak csinálnám! Egyszóval, ha medence építés Nyíregyháza, Szabolcs-Szatmár megye, akkor mindenképp válassza a Fair Manufaktúrát!

Felkészült szakembergárdánk az ország teljes területén megépítettek már jónéhány medencét az Ön által is ismert strandokon, wellnessközpontokban. Többek között a budapesti Palatinus, Széchenyi Fürdő, Dagály Fürdő, Sárváron a Wellnessközpont fürdőben, az egri strandon, és még számos nagyobb Aqua parkban, vagy fürdőben, hogy csak néhányat említsek.

Az uszodatechnika és a medence építés területén jelentős és bejáratott nemzetközi és hazai kapcsolatokkal rendelkezünk.

Az egész ország területén, sőt az országhatárokon túl is vállalunk kültéri- és beltéri medence építést, úszómedence építést, strandok kivitelezését, tervezéstől az átadásig, de igény esetén részmunkákat is végzünk (pl. gépészet, burkolás, stb.).

Kisebb rész- vagy generál kivitelezési referenciáink is vannak Budapesten és környékén, Hévízen, Fonyódon, Kecskeméten, Debrecenben, Nyíregyházán, Tiszafüreden, Abádszalókon.

Magán kerti medence építés mellett építettünk már gyermek és tanmedencéket, gyógy- és terápiás, valamint élmény és látvány, úszó, verseny, strand, és egyedi megoldásokat kívánó medencéket is.

Kültéri medence típusok

Válasszon a stílusához és a környezetéhez megfelelő medencét!

Vasbeton medence

csempe vagy üvegmozaik burkolattal

A medencét egy vasbetonból épült aljzatra zsalukőből készült oldalfalakból építjük meg. Általában csempével, vagy üvegmozaikkal burkoljuk. A vasbeton alapú medencék a legtartósabbak. A szerkezetet vízzáró betonból készítjük, melynek jellemzője a hatékony víztartás és a megfelelő felületi stabilitás. Egy vízzáró vasbeton szerkezetű medence szinte bármilyen egyedi igény szerint megvalósítható, ám ez a legdrágább medence típus is egyben.

Vasbeton medence

fóliaburkolattal

medence fóliaburkolattal

A medencét egy vasbetonból épült aljzatra zsalukőből készült oldalfalakból építjük meg. A betonszerkezet ebben az esetben nem vízzáró, csupán a statikai stabilitást biztosítja. Vakolás után kerül a medencébe egy vízzáró fóliabélés, amely vegyszer- és UV-álló, speciális medencefólia. Az így megépített medence előnye, hogy olcsóbb mint a csempés medence és bármilyen méretben és formában megvalósítható. A fóliák sok színben kaphatók így teljesen egyedi medencénk lehet.

Műanyag medence

kerámia réteggel erősített üvegszálas poliészter műgyantából

kerámia medence

Egy medencetestből álló, kiöntött, kerámia betétes medencék, melyek kiváló minőségűek és hosszú élettartamúak.

Fémfalú medence

fóliaburkolattal

fémfalú medence

Galvanizált és festett acélfalú, PVC belső fóliás medencék, amelyek besüllyesztés nélkül a talajszintre telepíthetők vagy a földbe is besüllyeszthetőek.

NÉHÁNY KÜLTÉRI MEDENCE, AMIT MI ÉPÍTETTÜNK

Hívjon!